fbpx

Hoe Kan Ik Mijn Nummers Op Afspeellijsten En Muzieknieuwsportalen Weergeven?

Onafhankelijke artiesten weten hoe moeilijk het is om hun naam of werk genoemd te krijgen in artikelen of publicaties over muziek. Het zal nog moeilijker zijn om een volledig artikel over uw werk te publiceren. Daarom presenteren we u twee oplossingen. De eerste is rechttoe rechtaan en eenvoudiger, en de tweede is een even effectieve andere benadering.

Het lijdt geen twijfel dat het online bouwen van je artistieke identiteit geen gemakkelijke taak is. Het is echter aan het veranderen en er komen veel platforms beschikbaar, ontworpen voor onafhankelijke artiesten, ongeacht of je een professional bent of net begint. De sleutel is schaalbaarheid en internationaal bereik zonder geografische beperkingen. Maar de grootste vraag is: hoe kunnen we een internationaal publiek bereiken?

De manier waarop muziek wereldwijd wordt gedistribueerd, is veel ten goede veranderd. Artiesten van alle achtergronden hebben nu toegang tot platforms zoals PopHits.Co, die zich niets aantrekken van het aantal likes of volgers dat ze hebben, ze investeren in echt talent! Terwijl het cruciaal is dat kunstenaars hun identiteit als merk, als een echt bedrijf, nog moeten opbouwen.

De manier waarop muziek wereldwijd wordt gedistribueerd, is ten goede veranderd. Artiesten van alle achtergronden hebben nu toegang tot platforms zoals PopHits.Co, die zich niets aantrekken van het aantal likes of volgers van de artiesten, ze investeren in echt talent! Terwijl het cruciaal is dat kunstenaars hun identiteit als merk, als een echt bedrijf, nog moeten opbouwen.

In vergelijking met veel verschillende PR-services, kunnen we zeggen dat PopHits.Co de eenvoudigere manier is om niet alleen je muziek te verspreiden via muziekstreamingservices – en een aantal andere voordelen voor muziekpromotie – maar ook om je muziek op gesegmenteerde muzieknieuwsportalen te krijgen en korte recensies. Blijf lezen en je zult ontdekken waarom en hoe het werkt.

Bovendien kunt u hun TrustPilot-recensies lezen om een idee te krijgen van hoe ze presteren. PopHits.Co biedt een geverifieerd geverifieerd TrustPilot-profiel, en je kunt hieronder ook een dia bekijken met een paar beoordelingen van leden

 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 3
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 5
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 8
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 02
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 11
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 9
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 01
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 13
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 12
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 16
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 4
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 15
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 14
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 17

PopHits.Co – Hoe Het Werkt

Het is belangrijk om op dit detail te letten: het vermelden van uw naam en de titels van uw nummer op muzieknieuwsportalen zal niet als een boost voor het aantal toneelstukken dienen. Deze eenvoudige – en onmisbare – stap om uw naam op veel muzieknieuwsportalen van PopHits.Co te laten verschijnen, werkt in feite om uw “online reputatie” als een artiestproduct te vergroten, uw artistieke identiteit als bedrijf te verbeteren, het vindbaar te maken door de algoritmen en laat je muziek – via algoritmen – aanbevelen aan een nieuw publiek. Uw online reputatie opbouwen is het geheim!

Uit het oog uit het hart!

Wanneer u niet online wordt genoemd, kennen de algoritmen u niet, kunnen ze u niet vinden en kunnen uw naam niet belangrijk vinden om deze aan te bevelen. Je hoeft niets te leren of te hanteren, het is direct to the point. Blijf geweldige muziek maken, en PopHits.Co regelt al het andere voor je. Verander je perspectief en je mindset en probeer het nu!

Geïnteresseerd? Zo ja, sla dan de link van dit artikel op, want het is een druppel van professionals. Nu gaan we verschillende manieren verkennen om je artistieke identiteit op te bouwen. Blijf lezen.

Verschillende Benaderingen: Hoe U Uw Eigen Online Artiestenidentiteit Kunt Creëren

Online een artistieke identiteit creëren, in de Metaverse, is tegenwoordig steeds makkelijker geworden. Er zijn verschillende tools die je hierbij helpen, waaronder MusoSoup, die je op een zeer intuïtieve manier in contact brengt met schrijvers en curatoren. Niettemin moet u bij het ontwerpen en uitvoeren van een reclamecampagne om uw werk te promoten, verantwoordelijk zijn en het belang van elke professional erkennen.

MELD JE NU AAN!

Blijf op de hoogte van de nieuwste releases van onafhankelijke artiesten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief:

*

 

Het maakt niet uit of je werkt met mainstream journalisten, onafhankelijke schrijvers of curatoren. Elk van hen is buitengewoon waardevol en u zult begrijpen waarom als u blijft lezen.

Ondanks het feit dat MusoSoup het beste en meest democratische platform is, gebruiken veel artiesten het op de verkeerde manier… en verwachten resultaten die op geen enkel ander platform mogelijk zullen zijn. Onjuist gebruik ervan leidt tot klachten. In plaats van te vechten tegen platforms, curatoren en schrijvers, is het tijd om met hen te leren werken.

In plaats van voor de kunstenaar te werken, bieden schrijvers, bloggers en curatoren van Musosoup kansen voor de kunstenaar om te worden uitgelicht.

In wezen is de schrijver eigenaar van het communicatiekanaal en rekent hij een minimumtarief voor schrijven, niet om te functioneren als een “boost” -knop om het publiek van de muziek van de artiest in korte tijd te vergroten. Om dit stimulerende effect te bereiken, zijn er betaalde advertentieplatforms die meer dan 300€ kosten. Dat is niet het doel van MusoSoup!

MusoSoup werkt om uw muziek online te laten vermelden door schrijvers en curatoren, en om uw artistieke identiteit online op te bouwen door recensies over u te publiceren. Ontdek hieronder waarom onafhankelijke artiesten hiervan moeten profiteren.

Het is belangrijk om een korte recensie of blogpost over je muziek vanuit een ander perspectief te bekijken. Een blogpost zorgt voor langdurige exposure, wat resulteert in een betere ranking voor de artiestennaam in zoekmachines.

Een goed voorbeeld is als iemand zoekt naar een ‘indierockband uit Amsterdam’ en je band heeft er maar één recensie of blogpost over. Daarom worden ze niet vermeld in de top vijf van zoekresultaten omdat slechts één blog ze vermeldt.

Die andere band betaalde echter ongeveer 10€ via MusoSoup om elke maand minstens één korte recensie over hen te publiceren. Waarschijnlijk zullen ze tegen het einde van het jaar ongeveer 12 muzieknieuwsberichten hebben met hun werk.

Dit zijn degenen die als eerste in de zoekresultaten verschijnen. Met als gevolg een grotere kans om ontdekt te worden.

Je kunt je artistieke identiteit online opbouwen door goedkope korte recensies van MusoSoup schrijvers en curatoren te gebruiken, maar je artistieke merk of identiteit wordt door de algoritmen niet als relevant beschouwd als je al deze stappen niet constant volgt.

Het is belangrijk om op één detail te wijzen: genoemd worden in veel muzieknieuwsberichten zal op korte termijn niet tot veel luisteraars leiden. Je verwacht het niet… maar je kunt er wel online mee bestaan.

Voor degenen die op zoek zijn naar nieuwe artiesten uit een bepaald muziekgenre, geografisch gebied, onderwerp of iets dergelijks, je bestaat niet als je naam nergens wordt genoemd.

Als artiesten niet beroemd zijn, hoeven ze niet te verwachten dat ze alleen op hun naam in zoekresultaten worden gevonden. Ze worden gevonden door zoektermen zoals “nieuwe indie rockband in Gouda”, of zelfs iets meer generieks als “artiesten uit de droompopscene”.

Wanneer een kunstenaar elke maand korte recensies publiceert, verzamelt hij na een jaar een verzameling artikelen, waardoor zijn naam relevanter is dan degenen die zichzelf alleen op sociale media vermelden. De eerste stap is om te beseffen dat je moet samenwerken met curatoren en schrijvers, niet met hen moet concurreren.

De artiest of band die een campagne voert op MusoSoup en korte recensies over hun muziek heeft gepubliceerd, is ook beschikbaar voor gesegmenteerde zoekopdrachten op genre, stad, releasedatum, muziekkenmerken, muziekonderwerp, soort optreden en andere termen boven hun naam.

In de Metaverse is dit de beste manier om een artistieke identiteit vast te stellen!

MELD JE NU AAN!

Blijf op de hoogte van de nieuwste releases van onafhankelijke artiesten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief:

*

Is Mijn Muziek Gemakkelijk Online Te Vinden?

Een derde voordeel van het publiceren van meerdere muzieknieuwsberichten over u of uw carrière gedurende het jaar, is dat het Google-algoritme u detecteert en automatisch als artiest beschouwt. Daarom zijn muzieknieuwsportalen zoals TopMusic.News, RapStar.News, RockCharts.News, PopHits.News en IndieRock.News zo belangrijk om de naam van de artiest in de metaverse te verspreiden en een artistieke identiteit te creëren online, maar ook via blogs en gespecialiseerde websites.

Wanneer iemand iets over u zoekt, als uw naam relevant is en aan veel artikelen is gekoppeld, biedt Google een panel met directe links naar uw nummers, sociale netwerken, muziekvideo’s en informatie over uw carrière, en categoriseert uw naam ook als “Muziek artiest”. De waarde hiervan is onmetelijk. Het is op dit punt dat u de juiste bestemming hebt bereikt.

Als je alleen influencers hebt die over je schreeuwen met berichten op sociale netwerken, zal niemand je online vinden door naar iets anders te zoeken dan je naam. Er is een kans dat u alleen wordt gevonden door mensen binnen één sociaal netwerk, en meestal zullen ze u niet volgen alleen omdat ze u hebben gevonden, aangezien berichten over u op sociale netwerken niet op specifieke termen kunnen worden doorzocht. Met andere woorden, de gegevens zijn niet gesegmenteerd, wat het grootste probleem is.

Er is iets anders aan de hand met Google. Door nieuws over jou te presenteren aan mensen die op dat moment op zoek zijn naar muzikanten zoals jij, is de kans groter dat je wordt gehoord, gevolgd en leuk gevonden. Met andere woorden, kunstenaars moeten erkennen dat curatoren een belangrijke rol spelen in een tijd waarin het voor grassroots-kunstenaars ontoegankelijk is om door een journalist te worden uitgelicht, en dat geldt ook voor onafhankelijke kunstenaars met meer ervaring.

Het eerste wat we moeten doen is onze artistieke identiteit opbouwen, want vandaag besta je niet als je niet online te vinden bent. Welkom bij de Metaverse en WEB3, laten we curatoren en onafhankelijke schrijvers een handje helpen door middel van democratische tools zoals MusoSoup.

We gaan nu duiken in de wereld van playlists. Ik denk dat ze een uitstekende weg zijn voor onafhankelijke artiesten, maar je moet opletten, je perspectief veranderen en blijven lezen.

Hoe Kan Ik Mijn Muziek Op Afspeellijsten Krijgen?

De volgende informatie wordt aan u verstrekt als een kwestie van interesse, omdat wij deze belangrijk vinden voor de artistieke identiteitsontwikkeling.

Bij het online opbouwen van hun artistieke identiteit maken artiesten vaak de fout om ook met betrekking tot afspeellijsten te gehecht te raken aan cijfers. Laten we als voorbeeld eens kijken naar hoe het eruit ziet als we het aan cijfers koppelen en het eerst vanuit het perspectief van curatoren bekijken.

Als je een onafhankelijke artiest bent die net begint of als je je sociale netwerken nog niet zo goed hebt ontwikkeld, denk dan na over hoe je je online publiek kunt laten groeien, maar vraag jezelf af: hoe komen curatoren aan mijn muziek?

Ik weet zeker dat je al weet hoe moeilijk het is om grote en beroemde afspeellijsters of curatoren te hebben die je uitnodigen om je muziek te promoten in hun afspeellijsten, als je niet veel geld hebt betaald. In deze situaties moeten kunstenaars hun perspectieven veranderen en rechtstreeks werken met het maximale aantal onafhankelijke curatoren in plaats van hun werk af te wijzen of ze te selecteren op basis van aantallen, volgers en likes; want dat is precies wat jij hen ook niet te bieden hebt.

Dus handel slim, het verspreiden van je muziek via het maximale aantal kleine afspeellijsten en curatoren is de beste strategie als je begint of geen groot publiek hebt op je eigen sociale netwerken. Zelfs als een project nieuw is, zijn alle afspeellijsten ook nieuw, profiteer daarvan. Dit is een heel andere benadering van het verspreiden van je naam en muziek.

MELD JE NU AAN!

Blijf op de hoogte van de nieuwste releases van onafhankelijke artiesten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief:

*
Je muziek verspreiden via het maximale aantal kleine playlisters en curatoren is de beste strategie als je begint of geen groot publiek hebt op je eigen sociale netwerken.

Wat Zijn De Voordelen Van Kleine Curatoren En Afspeellijsten Die Mijn Muziek Gebruiken?

Het werk van kleine playlisters en curatoren van platforms als MusoSoup is niet gebaseerd op fans of likes. Ze kiezen artiesten op basis van hun werk en talent, niet op hoeveel fans en likes de artiest kan bereiken op sociale media.

Het zou redelijk zijn als ze alleen zouden werken met artiesten die bereid zijn hun afspeellijsten en artikelen met een groot publiek te delen, maar dit zou eigenlijk je kansen op verspreiding van je muziek elimineren, aangezien je geen enorm publiek hebt om curatoren aan te bieden. Laten we in ieder geval begrijpen waarom ze zo belangrijk zijn voor loopbaanontwikkeling.

Kleine curatoren en playlisters organiseren hun playlists op basis van de muziekgenres waarin ze geïnteresseerd zijn, verwerken deze in blogposts en artikelen over muziek en promoten deze playlists en artikelen via sociale media of digitale advertenties.

Er zijn veel factoren die het de moeite waard maken om je muziek op te nemen in hun afspeellijsten, ongeacht het publiek ervan. Het belangrijkste is het proces van het verspreiden van informatie, vooral je naam en je songtitel.

Curators En Afspeellijsten Maken Uw Muziek Vindbaar

Wanneer kleine afspeellijsters en curatoren je muziek gebruiken, kunnen de algoritmen die zijn ingebed in platforms zoals Spotify, in dit proces onmiddellijk begrijpen dat je muziek deel uitmaakt van talloze afspeellijsten en zich naar tevredenheid verspreidt.

Als gevolg hiervan beschouwt het aanbevelingssysteem van het platform je muziek automatisch als relevant, dus beveelt het je muziek aan aan mensen die op zoek zijn naar dat specifieke muziekgenre waar je nummers in passen, en op het moment dat ze hun eigen afspeellijsten op dezelfde manier maken. Het is wat uw kansen om ontdekt te worden nog groter maakt. Dit is onbetaalbaar!

Naast dit proces dat het algoritme activeert om uw nummer als relevant te beschouwen, activeert het vaak het algoritme om u als artiest belangrijk te vinden, evenals het aanbevelen van andere nummers uit uw portfolio aan gebruikers die op zoek zijn naar uw muziekstijl.

Je kunt in deze afbeelding zien hoe het systeem werkt in de officiële Spotify For Artists-app:

Spotify For Artists heeft een hele sectie gewijd aan het laten zien van hoeveel afspeellijsten jouw nummers bevatten. Kunt u zien hoe Spotify weet dat uw muziek niet wordt toegevoegd?

Het algoritme weet niets van je muziek als niemand deze toevoegt. Je ziet ook dat de playlist met 2.335 volgers maar 40 streams voor dat nummer opleverde, en de playlist met slechts 181 volgers drie keer zoveel streams.

Het is duidelijk dat afspeellijsters en curatoren met een groot aantal volgers en likes nooit zullen garanderen dat hun publiek je nummer leuk zal vinden en ernaar zal luisteren. Daarentegen zijn kleinere afspeellijsten veel meer gesegmenteerd, wat een groot voordeel voor u is. Het geheim is eigenlijk het verspreiden van je muziek.

Eigenaren van beroemde afspeellijsten, met veel volgers, nemen meestal alleen nummers op van bekende artiesten of van indie-artiesten die veel geld betalen om in hun afspeellijsten te worden opgenomen. Dit maakt het moeilijk voor onafhankelijke artiesten om ontdekt te worden

Dit is de reden waarom platforms zoals MusoSoup gratis afspeellijsten aanbieden, met kleinere en grotere volgers, die algoritmen beïnvloeden om je muziek aan te bevelen, niet alleen wanneer mensen naar je muziekgenre zoeken, maar ook wanneer ze zoeken naar bekende artiesten in vergelijkbare muziekgenres.

Dit is het moment waarop uw muziek kan worden aanbevolen en door het algoritme wordt geassocieerd met de muziek van artiesten met een meer gevestigde carrière, waardoor de mogelijkheid van ontdekking meer mogelijk wordt. Profiteer daarvan en werk samen met kleine curatoren en playlisters zoals die van MusoSoup.

Als we niet veel kansen hebben, creëren we die van ons!

Will Lisil – Muziekproducent en CEO bij PopHits.Co
Een paar platforms oefenen echt sociale verantwoordelijkheid uit, zoals PopHits.Co met zijn goedkoopste muziekdistributiediensten en een supertoegankelijk Muzieknieuwsnetwerk.

Het gebruik van andere muziekdistributieplatforms lijkt u geen geld op te leveren, toch?

Mis deze kans niet. Je kunt JE MUZIEKRELEASES OVERDRAGEN naar PopHits.Co, waarbij je al je streamingstatistieken en afspeellijstinformatie, volgers en likes behoudt. Met dit platform kun je meer verdienen en 100% van je muziekrechten behouden. Door deze stappen te volgen, kun je ervoor zorgen dat je stream-aantallen worden samengevoegd met de PopHits.Co-versies van je muziek, zodat je kunt profiteren van alles wat het platform te bieden heeft en ook meer verdient.

 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 3
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 5
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 8
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 02
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 11
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 9
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 01
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 13
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 12
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 16
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 4
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 15
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 14
 • PopHits.Co - Trustpilot Review Feedback 17

MELD JE NU AAN!

Blijf op de hoogte van de nieuwste releases van onafhankelijke artiesten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief:

*